Kuća: Medulin, 202. m2,12000m2 okućnice,moderno,bazen

Medulin, Hrvatska
Triangle 1 Created with Sketch. Prodaja Triangle 1 Created with Sketch. €550,000.00 - Kuća
202

Jako lijepa kuća od 202m2 i ogromnih 12000m2 krasne okućnice, sa prekrasnom prirodom i zelenilom.Kuća se sastoji od prizemlja, gdje je smješten veliki dnevni sa kuhinjom i blagovaonom iz koje se izlazi direkt na dvorište i bazen ,sa ležajevima za masažu i opuštanje i posebnim wcom i velikim roštiljem.Na prvomebkatu se nalaze 3 velike spavaće sobe ,sa vlastitim kupatilom i terasom.U podrumu su smješteni prostori za opuštanje i zabavu poput bilijara,fitnesa i dr.Za one sportskoga tipa i duha,na raspolaganju je teren za odbojku ili neki sličan sport.Suvremena, novoizgrađena vila nalazi se u istarskom mjestu Medulin, poznatoj turističkoj destinaciji sa prekrasnom i razvedenom obalom. Najveći istarski grad, Pula nalazi se svega nekoliko minuta vožnje od vile i poznat je po antičkim građevinama od kojih se ističe amfiteatar, poznata pulska Arena. Pula je također polazna točka za izlete prema NP Brijuni, poznatom po raznovrsnoj flori i fauni te se zbog toga često naziva i “Raj na zemlji”.
Vila veličine 202 m2 nalazi se na prostranoj i potpuno ograđenoj parceli od čak 12000 m2 koja skriva oazu netaknutog mira i prirode.
Vila je idealna za 6 +2 gostiju koji na raspolaganju imaju 3 spavaće sobe sa bračnim krevetima, klima uređajima te LCD televizorima. Kao dodatni ležaj u dnevnoj sobi dostupan je udoban kauč na razvlačenje. Sobe na katu također imaju direktan izlaz na terasu sa očaravajućim pogledom na istarske krajolike i zelenilo. Vila ukupno ima 3 moderno uređene kupaone, te 1 odvojeni toalet. U sklopu kuće je podrum u kojem se nalazi teretana te ostali zabavni sadržaji poput pikada i biljara. Za ultimativno uživanje, u prekrasnom vrtu nalazi se bazen veličine (10mx 4,5m) s ležajem za masažu i rasvjetom. Za sve goste željne sportskih aktivnosti, od dodatnih sadržaja dostupni su tereni za badminton i odbojku, a najmlađi će uživati u prekrasno uređenom travnjaku i ljuljačkama. Također su Vam na raspolaganju i 4 parkirna mjesta.
Godišnji odmor u vili pružit će nezaboravne trenutke gostima koji žele potpuni mir i privatnost, kao i svima onima žele dinamičan odmor, s obzirom na blizinu turističkih, sportskih i ostalih sadržaja.

Nekretnine na interaktivnoj karti

Nekretnine sličnih značajki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *